Wie is de beste makelaar?

Het kopen van een huis behoort tot de grote, memorabele momenten van je leven. Een goede begeleiding is daarom essentieel. Je wilt werken met een doorgewinterde expert die jou begrijpt, je belangen vooropstelt en je helpt een miskoop te voorkomen. Maar wie is de beste makelaar? En hoe bepaal je dat nu eigenlijk?

Een zoektocht op het wereldwijde web leidt naar een diversiteit aan websites van makelaarskantoren die zich in woningen of juist in commercieel vastgoed specialiseren. Daarnaast heb je regionale specialisaties: zo is de ene makelaar helemaal thuis in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland, terwijl de andere vooral Noord-Holland op zijn of haar duimpje kent.

Bodemprijs Aankoopmakelaar streeft ernaar om de beste makelaar te zijn. En daarom voldoen wij aan alle belangrijke criteria. Welke dit zijn? We zetten ze voor je op een rij!

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Een goede aankoopmakelaar stelt jouw droomhuis veilig

Heb je na een of twee bezichtigingen besloten dat je je droomwoning hebt gevonden? Dan wil je het risico beperken dat een ander ermee vandoor gaat. Korte lijntjes zijn in dat kader cruciaal. Daarom kun je ons 24/7 — dus ook buiten kantoortijd! — bereiken.

Daarnaast geven we je graag tips voordat je naar de (tweede) bezichtiging gaat. Zo kun je je op de juiste manier opstellen naar de verkoopmakelaar. Dit kan in de onderhandelingen leiden tot een lagere koopsom.

De beste makelaar verzorgt gratis de laagste koopsom-analyse én adviseert je tijdens het traject

Ben je benieuwd voor welk bedrag wij jouw droomhuis kunnen aankopen? Als je een woning op het oog hebt, kunnen we vrijblijvend een koopsom-analyse uitvoeren. Op basis daarvan besluit jij of je deze laagste koopsom voldoende vindt om het biedingstraject in te gaan.

Ga je met ons verder, dan voorzien wij je gedurende het hele project van gedegen advies. We onderhouden intensief contact met je en stellen ons proactief naar de verkoopmakelaar.

Een echte aanrader: een expert die kan onderhandelen en de investering waard is

Nadat we een strategie hebben bepaald, is het tijd om te onderhandelen. Doorgaans is dat proces binnen enkele dagen afgerond. Vind je de uiteindelijke koopsom aantrekkelijk? Dan kun je overgaan tot een definitieve aankoop. Zie je hier toch liever van af? In dat geval ga je niet met ons in zee en maak je geen kosten.

Wij nemen ontbindende voorwaarden, roerende zaken en de gewenste opleveringstermijn standaard mee in dit geheel. Bij ons hangen de kosten van een aankoopmakelaar dus sterk af van het resultaat dat we voor jou bereiken. Doen wij de onderhandelingen 10% beter dan jij als individuele koper, dan ben je al uit de kosten.

Waardevolle aankoopbegeleiding van 2 deskundigen

Kies je voor Bodemprijs Aankoopmakelaar, dan werk je met een erkende expert die voor jou onderhandelt tot de bodemprijs. Daarnaast laten wij de woning geheel op onze kosten beoordelen door een bouwkundig specialist. We willen namelijk dat je een huis koopt zonder (verborgen) gebreken.

Je mag aanwezig zijn bij deze keuring (inclusief rapport), zodat je jouw vragen direct aan deze ervaren deskundige kunt stellen. Daarnaast ontvang je een gedetailleerd schriftelijk verslag van de kosten van eventueel achterstallig onderhoud en (verborgen) gebreken. Zo weet je waar je aan toe bent!

Juridische dienstverlening: bouw op je makelaarskantoor

De koopovereenkomst bevat allerlei juridische bepalingen en clausules. Deze zullen wij beoordelen en zo nodig laten aanpassen in jouw voordeel.

Vrees je de kleine lettertjes en eventuele addertjes onder het gras? Daar zit niemand natuurlijk op te wachten! Uiteraard zijn wij jouw persoonlijke adviseur. Mochten zich onverhoopt calamiteiten voordoen, dan treden wij deskundig op.

Wie is de beste makelaar? De expert die iedereen kent!

Wij hebben een groot netwerk dat we graag voor je inzetten. Zo kennen we veel ervaren taxateurs. Belangrijk, want zo is het makkelijker voor je om de juiste expert te vinden. Zo is een lokale en erkende taxateur compleet onafhankelijk en speelt deze geen enkele rol bij de aan- of verkoop. Daarnaast kan de taxateur een NWWI taxatierapport voor je opstellen, dat doorgaans verplicht is voor de financiering én voor het vaststellen van het bedrag dat je zelf inbrengt.

Uitstekende makelaardij stopt niet na de sleuteloverdracht

De voorbereidingen voor de overdracht bij de notaris nemen wij je uit handen. We nemen het concept van de notariële akte door en werpen een kritische blik op de nota van afrekening. Jouw financieel adviseur kan te allen tijde contact met ons opnemen om de passeerafspraak voor te bereiden.

Maar we staan ook graag voor je klaar nádat je de sleutels hebt ontvangen. Heb je vragen over verbouwingen? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je deze zo goedkoop mogelijk realiseert en welke investeringen de hoogste waardetoename met zich meebrengen? Of kom je later verborgen gebreken tegen? Wij geven je graag advies, zodat je hier deskundig en slagvaardig mee kunt omgaan.

 

FAQ

Wie is de beste makelaar in Zuid-Holland én Amsterdam?

Noem ons bevooroordeeld, maar wij geloven dat dit Bodemprijs Aankoopmakelaar is. Wij stellen jouw belangen voorop, doen nét een stapje extra en hanteren een persoonlijke, flexibele aanpak. Ook vermijden we elke vorm van belangenverstrengeling: we zijn volledig onafhankelijk en hebben geen enkele relatie met de verkoopmakelaar.

Wat zijn de drie voornaamste voordelen van een samenwerking met jullie?

  • Je werkt met een erkende aankoopmakelaar die voor jou onderhandelt tot de bodemprijs;
  • Een bouwkundig inspecteur gaat voor je op zoek naar (verborgen) gebreken;
  • Je kunt rekenen op een juridische controle van de koopovereenkomst.

Jouw droomwoning vinden met een ervaren makelaar die hoge beoordelingen heeft?

Je kwam op deze pagina met de vraag: ‘Wie is de beste makelaar?’

Is ‘Bodemprijs Aankoopmakelaar’ het potentiële antwoord? Zoek je een makelaar in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam of Amsterdam? En werk je graag met een doorgewinterde expert die uitstekende referenties heeft? Neem gerust contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.