Makelaar Barendrecht inschakelen: kies voor een slagvaardige, betrokken, professionele expert

Als woningzoeker in Barendrecht wil je graag begeleiding krijgen bij het vinden van je droomhuis. Daarom heb je de term ‘makelaar Barendrecht’ gegoogeld. Maar al gauw bleek dat er enorm veel specialisten zijn. Jij wilt de aankoopmakelaar inschakelen die jouw belangen vooropstelt. Waar vind je die?

Makelaar Barendrecht
Makelaar Barendrecht

De beste aankoopmakelaar in Barendrecht… heeft een kantoor buiten de stad!

Onze aankoopmakelaar helpt al meer dan 20 jaar potentiële kopers in de provincie Zuid-Holland. Hij kent de lokale huizenmarkt door en door. En in zijn aanpak stelt hij een goede begeleiding en een duurzame relatie met de klant voorop.

Dat wij buiten Schiedam gevestigd zijn, is een voordeel voor jou! Een makelaarskantoor in de stad kan je namelijk weleens duur komen te staan, omdat het vaak handjeklap met collega-makelaars speelt (de volgende keer zijn de rollen immers omgedraaid).

Bij Bodemprijs Aankoopmakelaar zijn we er voor jou. Wij hoeven de verkoopmakelaar niet tevreden te houden. We onderhandelen tot de bodemprijs en zetten ons grote netwerk graag voor je in!

Makelaar Barendrecht: no cure, no pay

De beste makelaars onderhandelen de laagste koopsom voor je. Daarom zetten wij nét dat extra stapje bij het voeren van professionele onderhandelingen. We gaan op een eerlijke, transparante, persoonlijke manier te werk. En we werken op een basis van ‘no cure, no pay’.

Hebben wij ons werk grotendeels verricht, maar blijkt de hypotheek tóch niet door te gaan? Dan belasten wij alleen de kosten van een eventuele bouwkundige keuring aan je door. Verder brengen we in dat geval niets in rekening.

Makelaar Barendrecht: hoe profiteer je van een samenwerking met ons?

  • Geen resultaat = geen kosten;
  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze;
  • Uitstekende kennis van en ervaring met de huizenmarkt;
  • Totale juridische begeleiding;
  • Begeleiding bij het uitbrengen van een reëel taxatierapport;
  • Gratis bouwkundige inspectie die (verborgen) gebreken aantoont;
  • Tijdwinst en minder stress;
  • 24/7 bereikbaar en actief;
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppelingen tijdens het proces;
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen.
Trulli

Je aankoopmakelaar betalen op basis van prestaties? Voor de woningzoeker in Barendrecht is het mogelijk!

Een vast tarief of een vast percentage van de aankoopprijs? Daar doen wij niet aan. In onze visie is het eerlijker om met een zogenaamde winstverdeling te werken.

Je betaalt daarom een basisbedrag (400 euro bij pakket 1 en 525 euro bij pakket 2) plus een percentage van het bedrag dat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen.

Er geldt een prestatietarief van 10% voor elke 1.000 euro die we van de vraagprijs afhalen. Als we de vraagprijs meer dan 30.000 euro omlaag krijgen, is ons prestatietarief vanaf dat bedrag 5%.

Bij Bodemprijs Aankoopmakelaar verdienen we dus pas wanneer we meetbare resultaten hebben behaald voor jou!

Een makelaar inschakelen die jouw belangen vooropstelt?

Neem gerust contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.