Aankoopmakelaar Zoetermeer: slagvaardig, betrokken, professioneel

Bent u op zoek naar een woning in Zoetermeer? En ontvangt u graag begeleiding van een expert met lokale kennis? Dan heeft u waarschijnlijk, net als andere potentiële kopers in uw favoriete stad, ‘makelaar Zoetermeer’ of  ‘aankoopmakelaar Zoetermeer’ ingevoerd in Google. Al gauw bleek, dat het in de provincie Zuid-Holland wemelt van de specialisten. De ene (NVM)-makelaar nodigt u uit voor een oriënterend gesprek, de andere voor een gratis waardebepaling. U ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Met welke makelaar of makelaardij moet u nu in zee gaan?

Aankoopmakelaar Zoetermeer
Aankoopmakelaar Zoetermeer

De beste aankoopmakelaar voor woningzoekers in Zoetermeer… met een kantoor daarbuiten?

Onze aankoopmakelaar is goed op de hoogte van wat er speelt in Zoetermeer en Den Haag. Hij is daar namelijk enkele jaren werkzaam geweest als makelaar. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring in het vak. Maar wij zijn níet gevestigd in Zoetermeer. En dat is een voordeel! Aankoopmakelaars met een vaste courtage of een kantoor in de stad zelf kunnen u namelijk weleens duur komen te staan. Vaak spelen zij handjeklap met collega-makelaars. Want de volgende keer zijn de rollen omgedraaid.

Onderhandelen makelaar

Bij Bodemprijs Aankoopmakelaar hebben we geen belang bij het tevreden houden van de verkoopmakelaar. We onderhandelen voor jou tot de bodemprijs. Mét inzet van ons grote netwerk.

Makelaar Zoetermeer: no cure, no pay

‘Transparante werkwijze’, ‘persoonlijk’ en ‘laagste koopsom’: dát zijn drie termen, die onze aanpak goed omschrijven. Wij werken op een basis van ‘no cure, no pay’. Zit ons werk er grotendeels op, maar gaat de hypotheek toch niet door? Dan brengen wij geen kosten in rekening. Heeft u een bouwkundige keuring laten uitvoeren, dan belasten we alleen deze kosten aan u door.

Werken met Bodemprijs Aankoopmakelaar: de voordelen op een rij

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze;
  • Totale juridische begeleiding;
  • Geen resultaat = geen kosten;
  • Gratis bouwkundige inspectie die (verborgen) gebreken aantoont;
  • Begeleiding bij het uitbrengen van een reëel taxatierapport;
  • Uitstekende kennis van en ervaring met de huizenmarkt;
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppelingen tijdens het proces;
  • 24/7 bereikbaar en actief;
  • Meer tijd, minder stress;
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen.

Dé makelaar in Zoetermeer betaal je op basis van prestaties!

Veel makelaars rekenen voor het gehele aankoopproces een vast tarief of een vast percentage van de aankoopprijs. Dat doen wij niet. We vinden het eerlijker om met een zogenaamde winstverdeling te werken. Afhankelijk van het pakket, dat u kiest, betaalt u een bepaald basisbedrag (400 euro bij pakket 1 en 525 euro bij pakket 2) plus een percentage van het bedrag, dat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen. Zo verdienen wij pas als we meetbare resultaten voor u hebben behaald.

Courtage aankoopmakelaar

Voor elke 1.000 euro die wij van de vraagprijs afhalen, geldt een prestatietarief van 10% (100 euro). De rest van de onderhandelingswinst komt u toe. Als wij in de onderhandelingen meer dan 30.000 euro van de vraagprijs afkrijgen, daalt ons prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wanneer we voor de bodemprijs gaan, voeren we uiteraard professionele onderhandelingen. We zorgen dat deze niet vastlopen. Onderhandelen over een woning is immers anders dan afdingen op een auto. U moet de gebruiken en regels kennen en veel ervaring in vastgoed hebben om het beste resultaat te behalen.

aankoopmakelaar Rotterdam

Courtage: een rekenvoorbeeld

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€ 189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€ 170.000,-
Onderhandelingsresultaat€ 19.000,-
Prestatietarief (10%)€ 1.900,-
Vaste kosten€ 525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (excl. btw)€ 2.425,-

FAQ — Makelaar in Zoetermeer

Hoe kan ik mij het best opstellen bij bezichtigingen?

Bij bezichtigingen spelen verkoopmakelaars vaak in op uw gevoel. Vindt u de woning leuk, dan laten ze doorschemeren, dat er meer geïnteresseerden zijn, zodat u bereid bent om meer te betalen. Stel u daarom neutraal op. Kraak de woning niet af, maar doe ook niet té enthousiast. Zeg dat u een aantal huizen bekijkt en doe geen uitspraken over de periode waarbinnen u een huis wilt vinden. Zo kunnen wij het onderste uit de kan halen en onderhandelen tot de bodemprijs. Natuurlijk geven we daarbij altijd onze eerlijke, onderbouwde mening. En u kunt rekenen op persoonlijke, deskundige begeleiding gedurende het hele proces.

Wat als mijn droomhuis (verborgen) gebreken blijkt te hebben?

Onze aankoopmakelaar is bouwtechnisch onderlegd en kan de eerstelijns gebreken vaak goed in kaart brengen. Maar omdat wij het risico op een miskoop tot het absolute minimum willen beperken, laten we ook een bouwkundige keuring uitvoeren op onze kosten. Dit is onderdeel van de aangeboden dienstverlening. Deze meeloopkeuring wordt doorgaans pas na de koop uitgevoerd, omdat het de onderhandelingen anders niet ten goede komt. Mocht de uitkomst tegenvallen, dan kunt u de koop alsnog ontbinden binnen de wettelijke bedenktijd van drie dagen. Als bepaalde zaken in een later stadium pas boven water komen, adviseren wij u omtrent de meest adequate manier om hiermee om te gaan.

Hoe hebben andere woningzoekers jullie begeleiding en persoonlijke aanpak ervaren?

Wij vinden een flexibel, persoonlijk, ontspannen contact met onze klanten cruciaal. Daarom zijn we uitstekend bereikbaar. Werkt u met ons samen, dan kunt u ons ook buiten kantoortijden benaderen via e-mail en mobiel — en vaak ook via WhatsApp. Meestal reageren we binnen een half uur.

Bekijk gerust onze referenties om te zien waarom wij gemiddeld een 9,3* scoren. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg van onze werkwijze. We leggen u graag uit wat onze meerwaarde is onder het genot van een kop koffie!

Zijn jullie geregistreerde makelaars of hebben jullie een kwaliteitsstempel?

Bodemprijs Aankoopmakelaar is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO), een gerenommeerde brancheorganisatie, die staat voor kwaliteit en integriteit. Voor het belang van de kopers vallen wij tevens onder het toezicht van de Geschillencommissie Makelaardij Consumentenmarkt, die klachten behandelt en onafhankelijk beoordeelt.

Werken met ervaren makelaars om uw nieuwe woning in Zoetermeer te vinden?

Neem gerust contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.