Aankoopmakelaar Schiedam: persoonlijke, eerlijke aanpak én een bodemprijs

Zoekt u een woning in Schiedam? En wilt u dat een expert met lokale kennis u begeleidt? Dan heeft u waarschijnlijk de term ‘beste aankoopmakelaar Schiedam’ ingevoerd in Google. Al gauw bleek, dat het wemelt van de specialisten. Maar wie stelt de belangen van potentiële kopers nu écht voorop?

makelaar Schiedam
makelaar Schiedam

Dé aankoopmakelaar in Schiedam… is daarbuiten gevestigd!

Onze aankoopmakelaar opereert al meer dan 20 jaar in de provincie Zuid-Holland. De woningmarkt kent daarom geen geheimen voor hem. Dat wij niet gevestigd zijn in Schiedam, is een voordeel! Aankoopmakelaars met een vaste courtage of een kantoor in de stad kunnen u namelijk weleens duur komen te staan. Deze spelen veelal handjeklap met collega-makelaars, omdat de rollen de volgende keer zijn omgedraaid.

Onderhandelen makelaar

Bij Bodemprijs Aankoopmakelaar hoeven we de verkoopmakelaar niet tevreden te houden. Wij zijn er voor u. We onderhandelen tot de bodemprijs en zetten ons grote netwerk daarbij in!

No cure, no pay: betaal je aankoopmakelaar in Schiedam alléén bij resultaat

Wij onderhandelen de laagste koopsom voor u. Daarbij gaan we op een transparante, persoonlijke en eerlijke manier te werk. Dit betekent onder andere, dat we werken op een basis van ‘no cure, no pay’. Blijkt de hypotheek toch niet door te gaan nadat wij ons werk grotendeels gedaan hebben? Dan brengen we geen kosten in rekening. We belasten alleen de kosten van een eventuele bouwkundige keuring aan u door.

Makelaar Schiedam: hoe haal je voordeel uit een samenwerking met ons?

  • Geen resultaat = geen kosten;
  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze;
  • Totale juridische begeleiding;
  • Uitstekende kennis van en ervaring met de huizenmarkt;
  • Gratis bouwkundige inspectie die (verborgen) gebreken aantoont;
  • Begeleiding bij het uitbrengen van een reëel taxatierapport;
  • 24/7 bereikbaar en actief;
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppelingen tijdens het proces;
  • Tijdwinst en minder stress;
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen.

Kosten voor uw aankoopmakelaar berekenen? Wij baseren ze op onze prestaties

Menig makelaar rekent een vast tarief of een vast percentage van de aankoopprijs. Wij doen dat niet, want we vinden het eerlijker om met een zogenaamde winstverdeling te werken. Bij ons betaal je een basisbedrag (400 euro bij pakket 1 en 525 euro bij pakket 2) plus een percentage van het bedrag, dat we van de gestelde vraagprijs afkrijgen. Voor elke 1.000 euro die we van de vraagprijs afhalen, geldt een prestatietarief van 10%. Krijgen we de vraagprijs meer dan 30.000 euro naar beneden, dan daalt ons prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Kortom, wij verdienen pas wanneer we meetbare resultaten voor jou hebben behaald!

Een makelaar met lokale kennis inschakelen die uw belangen vooropstelt

Neem gerust contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.