Aankoopmakelaar Rotterdam

Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

De beste aankoopmakelaar Rotterdam, voor de scherpste prijs…?

Als je een woning in Rotterdam wilt aankopen neem dan bij voorkeur een Aankoopmakelaar in Rotterdam gevestigd in de arm.  Dit omdat hij de markt op zijn duimpje kent, snel zaken kan uitzoeken  en de verkoopmakelaar veelal persoonlijk kent. Een mobiel telefoonnummer op zak hebben van een collega verkoopmakelaar kan bijvoorbeeld vaak wonderen verrichten. Het is in deze hectische tijd  een kwestie van korte lijnen uitzetten, de gunfactor van de verkoopmakelaar verkrijgen, vertrouwen genieten en de juiste strategie bepalen, om op zijn Rotterdams, direct spijkers met koppen te kunnen slaan.

 

Waarom worden woningen vaak verkocht voordat deze op Funda staan?

Het netwerk van de  aankoopmakelaar in Rotterdam is hierbij van cruciaal belang.  De LinkedIn groepjes van makelaars bijvoorbeeld met de voorinformatie dat een gewild huis  te koop komt geeft aankoopmakelaars deze essentiële voorsprong. Veelal worden woningen verkocht, voordat deze bekend zijn bij het grote publiek en direct  ‘verkocht onder voorbehoud’ getoond op Funda.nl.

Staat de woning op wel op Funda, dan zal de verkoopmakelaar maar een beperkt aantal personen toelaten om de woning te mogen bezichtigen. Vaak mogen aankoopmakelaars met hun klanten wel nog komen ook al sluiten zij de bezoekerslijst voor particulieren. Doorgaans wordt er gewerkt met een 2-tal open dagen  en zal je binnen een aantal dagen een finaal eindbod moeten doen.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Hoeveel moet ik bieden (boven de vraagprijs)?

Als aankoopmakelaar Rotterdam en omstreken kan ik verklappen dat dit onder andere afhangt van de moment dat je een bod doet. Staat de woning nog niet op Funda en kan je in onderhandeling met de verkoopmakelaar, dan hoef je vaak minder te betalen dan dat dit middels een inschrijvingsprocedure verloopt. Je zal dan namelijk direct het achterste van je tong moeten laten zien!  Wij zullen jou niet alleen informeren over de waarde van het object en het te bieden bedrag, maar er ook voor zorgen dat je niet meer betaald dan absoluut nodig is.

Wij zijn als aankoopmakelaar in Rotterdam uitstekend op de hoogte van deze regio. Waar in andere aangrenzende gemeenten zoals Schiedam en Capelle aan den IJssel wij nog veel van de vraagprijs afkrijgen, moet je in de goede wijken in Rotterdam momenteel minimaal de vraagprijs bieden. Hoeveel boven de vraagprijs je moeten bieden om kans te maken hang onder andere van het type woning en de prijsklasse. Wij zullen een uitgebreide prijsanalyse voor je maken zodat je inzicht krijgt in de waarde en het te bieden bedrag.

 

Ben ik kosten kwijt als ik de woning niet kan kopen of als de financiering niet rondkomt?

Wij hebben best veel tijd in jou gestoken en onze taak zit er zo goed als op als de koopakte is getekend. Maar krijg je toch onverhoopt de hypotheek niet rond, dan zullen wij onze courtagenota intrekken en zal je niet met kosten worden geconfronteerd. Wij werken geheel op No cure = No pay basis, waarbij je pas bij de notaris betaald. Ook dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd, wij krijgen niet voor niks een gemiddeld rapportcijfer van 9,3/10*.

aankoopmakelaar Rotterdam

Tarief op basis van onze prestatie

Wij rekenen voor de gehele aankoopbegeleiding geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs, maar een zogenaamde winstverdeling.

Afhankelijk van het pakket dat je bij afneemt betaal je een basisbedrag (€ 400,– of  € 525,–) plus een percentage van wat wij voor jou van de vraagprijs afkrijgen. Eerlijk en transparant!

Voor elke € 1.000 van de vraagprijs onderhandelen  rekenen wij 10% ( € 100,–) als aan prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst is voor jou! Krijgen wij met de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de prijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat niveau naar 5%. Wij zullen tot de absolute bodemprijs onderhandelen zonder dat deze vastlopen.

Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een souvenir op vakantie. Je dient de regels en de gebruiken te kennen en vooral veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben.

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Persoonlijk contact

Dè aankoopmakelaar Rotterdam is altijd bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor zijn klanten! Email, mobiel en Whatsapp. Veelal krijg je een reactie binnen een half uur.

Wij hebben een laagdrempelig en ontspannen contact met opdrachtgevers en vinden ons werk leuk!

Aankoopmakelaar in Rotterdam ervaringen

Als je nog twijfelt of je een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg. Je kan natuurlijk ook even kijken wat anderen over ons zeggen.

Graag tot ziens!

Wil Jansen

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO