Aankoopmakelaar Rotterdam: de juiste (ver)koop met de beste experts

Wil jij niet te laat zijn voor jouw ideale woning in Rotterdam? En wil je achteraf geen ‘verstopte’ gebreken ontdekken? Wij helpen je graag bij het voorkomen van een miskoop en garanderen je de laagste koopsom!

Ontdek de bodemprijs Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Heb je een aankoopmakelaar in Rotterdam écht nodig?

Jij hebt de term ‘aankoopmakelaar in Rotterdam’ gegoogeld omdat je de mogelijkheden wilt verkennen. Maar je verkeert in twijfel: moet je echt met een makelaar werken?

Als aankomende huizenkoper wil jij je op de Rotterdamse woningmarkt begeven. Of misschien doe je dat al. Want het kopen van een nieuwe woning lijkt tegenwoordig kinderspel. Je bladert door het aanbod in Rotterdam op Funda, gaat naar enkele bezichtigingen en slaat aan het bieden.

Maar in de praktijk blijkt het allemaal toch niet zo makkelijk te zijn. Want hoe bepaal je binnen een aantal dagen wat een goed bod is? Is de vraagprijs reëel? Hoeveel kan je van de vraagprijs afkrijgen? Hoeveel gegadigden zijn er? Kun je het hoofd koel houden als je moet onderhandelen? En wat als de bouwkundige staat achteraf tegenvalt?

Ontdek de bodemprijs

aankoopmakelaar Rotterdam

Kennis, ervaring en vertrouwen leiden tot resultaat

Een aankoopmakelaar in Rotterdam met de juiste kennis en ervaring helpt je al jouw vragen te beantwoorden. Waar je die vindt? In Bodemprijs Aankoopmakelaar. Wij kennen Rotterdam (én Den Haag) door en door en werken zelfs landelijk. En we houden van deze regio. Met een rasechte 010-mentaliteit zetten wij altijd een stapje extra voor jou.

Deze benadering heeft ons in de afgelopen 20+ jaar veel opgeleverd: een grote gunfactor én vertrouwen van verkoopmakelaars in Rotterdam. Want zij weten dat wij met ideale kandidaten komen. Keer op keer vinden wij zo dé droomwoning van onze klant. Lukt dat eens niet, dan betaal je ons ook niets. Zelfs niet als de hypotheek op het laatste moment niet doorgaat!

Contact ons

aankoopmakelaar Rotterdam

Makelaar Rotterdam: jouw kompas in de 010-woningmarkt-jungle

Als woningzoeker moet je met heel veel zaken rekening houden. Daarom zoek je een doorgewinterde makelaar in Rotterdam die jou ontzorgt. Een specialist met een uitgebreid netwerk die woningen voorstelt vóórdat de massa hier lucht van krijgt; die zijn agenda omgooit om je te begeleiden bij een bezichtiging; die eerlijk en transparant met je communiceert over jouw mogelijkheden in de huidige markt.

Bodemprijs Aankoopmakelaar biedt dit en meer!

De voordelen op een rij

 • Zeer persoonlijke benadering (klantbeoordeling: 9,6*)
 • Groot netwerk en hoog slagingspercentage
 • Professioneel advies
 • Geen resultaat = geen kosten
 • Gratis waardebepaling en gratis bouwtechnische meeloopkeuring
 • GRATIS woning-ENERGIE-scan van je huis (persoonlijke afspraak thuis)
 • Onbeperkte begeleiding bij bezichtigingen (als je voor het betreffende pakket 3 kiest)
 • Slagvaardig en proactief
 • Uitstekende behartiging van jouw belangen
 • Flexibel: ook na kantoortijd bereikbaar en actief
 • Concurrerend tarief dat je dubbel en dwars terugverdient
 • Nazorg

Jouw woningwens + ons advies = snel resultaat met de laagste koopsom

Als woningzoeker in Rotterdam moet je weten wat de prijzen zijn en hoe je moet handelen. Laat je zien dat je twijfelt of vraag je om 3 dagen bedenktijd, dan krijg je de woning vaak niet.

Als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam kunnen wij razendsnel de juiste strategie bepalen. Volg je ons advies op, dan heb je 90% kans dat je het huis van je dromen krijgt. Dat komt door onze ervaring met onderhandelen, onze kennis van het vak én ons grote netwerk.

Ontdek de bodemprijs

aankoopmakelaar Rotterdam

3 deskundigen voor de prijs van 1

De verkoopmakelaar vertelt je over zaken als erfpacht en funderingsconstructie. Maar wat betekent dit allemaal in de praktijk? En klopt het inhoudelijk wel?

In ons pakket zitten standaard de kosten voor 3 specialisten: een aankoopmakelaar, een bouwkundig inspecteur én een energiebesparingsdeskundige met kennis van de woningmarkt in Rotterdam. Wij inspecteren alles op locatie en geven je onze professionele mening. Begrijp je iets niet, dan leggen we het je uit. We zijn een klein, hooggespecialiseerd kantoor dat de tijd neemt voor elke klant. Binnen én buiten werktijden!

Kijk niet naar de waarde maar de laagste koopsom / Bij overbieden is dit vaak wél mee te financieren

Stel, je wilt een woning in Rotterdam kopen van 2 ton. De waarde is eigenlijk 2,5 ton. Maar hoe kom je daarachter?

Wij maken een inschatting van de marktwaarde en checken deze met taxateurs. Daardoor is overbieden met ons doorgaans wél mee te financieren.

Als we er snel bij zijn, konden we vaak een transactie onder de marktwaarde realiseren! Vandaag de dag onderhandelen we als de beste en bereiken we hiermee als onderhandelmakelaars hele goede resultaten.

Bodemprijsgarantie

Als gespecialiseerde makelaars in Rotterdam onderhandelen wij vakkundig voor je. Zo realiseren we de bodemprijs.

Hoe wij daar extra kracht achter zetten? Bij ons geldt: ‘No cure, no pay.’ Zo boek je resultaten én beperk je de risico’s!

Plan een kennismakingsgesprek

aankoopmakelaar Rotterdam

Aanpak: wat kan je van ons verwachten?

aankoopmakelaar Rotterdam
AANKOOP

Van wens naar woning met dé makelaar in Rotterdam.

aankoopmakelaar Rotterdam
VERKOOP

Makelaars met ervaring vinden de juiste koper.

aankoopmakelaar Rotterdam
NAZORG

Het persoonlijke aspect voorop.

Woning vinden met een gespecialiseerde makelaar in Rotterdam?

Neem gerust contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.