Aankoopmakelaar Leiden

Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar No cure No pay

Wij vinden dat het resultaat dat wij voor jou bereiken telt en stellen onze verdiensten daar grotendeels van afhankelijk als No cure no pay aankoopmakelaar. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van dienstverlening want wij hebben alleen hoog opgeleide deskundigen met minimaal 10 jaarervaring werken en er zit altijd een gratis bouwkundige inspectie inbegrepen in ons tarief. Deze keuringen zijn best prijzig dus dit bedrag spaar je bij ons uit. Wij gaan uiteraard mee met de bezichtigingen want onze aankoopmakelaars precies weten waar ze op moeten letten. Want klopt het wel wat de verkoopmakelaar tegen jou zegt over erfpacht en de funderingsconstructie?

 

Maar wat als onze dienstverlening erop zit en de hypotheek gaat uiteindelijk niet door?

Als wij zeggen dat wij een no cure no pay aankoopmakelaar zijn, is dat precies wat jij daarvan mag verwachten. Dus ook als de hypotheek uiteindelijk niet doorgaat en ons werk er feitelijk op zit zullen wij alsnog onze courtagenota intrekken. Je wordt bij ons dus nooit geconfronteerd met kosten als je het huis niet koopt. Als er een bouwkundig inspecteur de woning reeds heeft opgenomen zal je alleen wel zijn kosten moeten voldoen. Je hoeft onze courtagenota pas te voldoen bij de notaris, dus op het moment dat je daadwerkelijk de sleutels verkrijgt.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Tarief op basis van prestatie

Wij rekenen voor de totale aankoopbegeleiding geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs, maar een evenredige winstverdeling. Afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt betaal je een basisbedrag (€ 400,– of  € 525,–) en daarnaast een percentage van wat wij van de vraagprijs afkrijgen. Onderhandelen wij heel goed, dan hoef je minder voor de woning te betalen en onze verdiensten lopen daarmee in pas. Eerlijk en transparant!

Voor elke € 1.000 van de vraagprijs afkrijgen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan courtage. De hele rest van de onderhandelingswinst is voor jou! Krijgen wij met de onderhandeling meer dan €30.000,- van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Je zult begrijpen dat wij tot de absolute bodemprijs onderhandelen zonder dat deze onderhandelingen vastlopen.

Onderhandelen over een woning is heel anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto. Je moet de regels en de gebruiken kennen en vooral veel ervaring hebben. Met het inschakelen van De Bodemprijsaankoopmakelaar schakel je een specialistische no cure no pay aankoopmakelaar in op het gebied van kopersbegeleiding.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Als er niets van de prijs afgaat, kan ik dat huis nog wel aankopen?

Wij zijn een echte Aankoopmakelaar no cure no pay. Geen kleine lettertjes en geen verassingen achteraf! Als er niks van de prijs af gaat, betaal je bij ons ook niets! Jij kunt in dat geval altijd kosteloos afzien van onze dienstverlening. Wij staan jou in dit geval wel graag bij met onze  kennis en ervaring bij het kopen van dit huis. Jij kunt dus ook als er niets van de prijs af gaat, profiteren van de deskundige aankoopbegeleiding van De Bodemprijsaankoopmakelaar. Wij zorgen dan dat jij dit huis kan kopen en er niemand anders jou voor is, schakelen een lokale bouwkundige voor je in, controleren wij het juridische koopcontract op juistheid en staan jou met raad en daar ter zijde. Van het kiezen van de notaris tot het advies hoe om te gaan met verborgen gebreken naderhand. Het tarief voor deze aankoopbegeleiding (als er niets van de prijs af gaat) bedraagt € 1.175,– (excl. btw)en  inclusief een bouwkundige keuring.

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO