Aankoopmakelaar Leiden

Wilt u niet te laat zijn voor uw droomhuis of er later achter komen, dat er gebreken zijn, die u zelf had moeten zien? Samen met ons doet u geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan uw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

De beste Aankoopmakelaar in Leiden voor de laagste prijs

Als ue het meest van de gestelde vraagprijs af wilt krijgen, neem dan bij voorkeur een deskundige buiten Leiden gevestigd in de arm. Het is namelijk van cruciaal belang een aankoopmakelaar in de arm nemen, die totaal geen relatie heeft met de verkopend makelaar. Wij zijn als aankoopmakelaar in Leiden uitstekend op de hoogte in de regio, zonder een directe relatie met de verkoopmakelaars te hebben. Wij hoeven deze adviseur van de verkoper dan ook niet tevreden te houden en kunnen voor u tot de echte bodemprijs onderhandelen. En alleen als u deze koopsom laag genoeg vindt, koopt u deze woning aan.

 

Hoeveel moet ik bieden op een woning?

Als aankoopmakelaar Leiden en omstreken kan ik vertellen dat dit bij gewilde huizen onder andere afhangt van de moment dat je een bieding kan doen. Staat de woning nog niet op Funda.nl dan kunnen wij vaak in onderhandeling treden met de verkoopmakelaar of de verkoper en hoef je doorgaans minder te betalen dan dat dit middels een inschrijvingsprocedure zal verlopen. Je zal dan direct het achterste van je tong moeten laten zien en de verkopers zien de hoeveelheid animo voor hun woning, waardoor de prijs simpelweg wordt opgedreven. Wij zullen jou informeren over de waarde van dit huis (is de vraagprijs wel reëel?) en het bedrag dat geboden moet worden, zodat je niet meer betaalt dan absoluut noodzakelijk is.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Waarom worden woningen soms direct ‘verkocht onder voorbehoud’ aangeboden op Funda.nl?

Vaak worden woningen verkocht, voordat deze bekend zijn bij het grote publiek. Het netwerk van de aankoopmakelaar in Leiden is hierbij nog al eens de oorzaak. LinkedIn groepjes van aankoopmakelaars, met de voorinformatie dat een bepaalde woning te koop komt, geeft ons deze belangrijke voorsprong.

Tarief is afhankelijk van onze prestatie

Wij rekenen voor het aankoopproces geen vast tarief of percentage van de koopsom zoals veel makelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling. Afhankelijk van het pakket (1,2 of 3)dat u bij ons afneemt, betaalt u een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of pakket 2 € 525,–) + een percentage van wat wij van de vraagprijs afkrijgen. Met deze werkwijze gaan wij pas verdienen als wij meetbare resultaten voor u hebben behaald.

Voor elke € 1.000,- die wij van de gestelde vraagprijs af krijgen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt aan u toe. Krijgen wij in de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de prijs af dan daalt ons prestatietarief vanaf dat niveau naar 5%. Wij zullen professioneel tot de bodemprijs onderhandelen, zonder dat deze dreigen vast te lopen. Onderhandelen over een huis is iets anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto. U dient de gebruiken en de regels te kennen en ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om het beste resultaat te kunnen behalen.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Maak ik kosten als ik het huis niet aankoop of als de financiering niet rondkomt?

Wij hebben veel tijd in u en de zoektocht gestoken en onze taak zit er grotendeels op als de koopovereenkomst door u is ondertekend. Maar krijgt u uiteindelijk de hypotheek niet rond, wat nog wel eens voorkomt, dan zullen wij onze courtage nota intrekken en wordt u niet met vervelende kosten geconfronteerd. Wij werken op basis van No cure = No pay, waarbij u de uiteindelijke factuur pas bij de notaris hoeft over te maken. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten! Wist u, dat ze ons een gemiddeld rapportcijfer geven van 9.3?

Persoonlijk contact

De Bodemprijs aankoopmakelaar is zeer goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor onze klanten. Email, mobiel en steeds vaker Whatsapp laat zich niet beperken tot reguliere kantoortijden. Veelal volgt er een reactie binnen het half uur. Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met huizenkopers, vinden ons werk en de omgang met (jonge) mensen erg leuk en dat merkt u!

Aankoopmakelaar Leiden ervaringen

Denkt u eraan een aankoopmakelaar in te schakelen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere toelichting. Laten we eens gezellig een kopje koffie drinken in de buurt en we overtuigen u wellicht van onze meerwaarde. Wij krijgen een gemiddelde klantwaardering van 8,7/10* en daar zijn we trots op! U kunt natuurlijk ook even kijken wat anderen over ons zeggen.

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO