Aankoopmakelaar-Gouda

Wilt u niet te laat zijn voor uw droomhuis of er later achter komen, dat er gebreken zijn, die u zelf had moeten zien? Samen met ons doet u geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan uw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar-Gouda

Wij zijn goed op de hoogte in deze regio en zijn een gespecialiseerd aankoopmakelaar in Gouda en omstreken. Ons netwerk van verkoopmakelaars is groot. Dat werkt in het voordeel van huizenzoekers in de vorm van het aanbieden van het nieuwste en leukste woningaanbod en de kunde om de woning aan te kopen vóór deze verkocht is aan een andere kandidaat.

No cure no pay makelaar

U hoeft echter niet te besparen op de aankoopprijs van de woning. Reguliere aankoopmakelaars gaan vaak niet tot het uiterste voor u, omdat toch vaak handje klap is met collega makelaars. Middels onze werkwijze zullen wij voor u tot de bodemprijs onderhandelen. Wij stellen ons tarief daar zelf grotendeels van afhankelijk.

Kosten aankoopmakelaar in het Goudse

Onderhandelen is een vak, ons vak als aankoopmakelaar. Om dat te bewijzen hanteren wij een resultaatsafhankelijke beloning en gaan wij pas verdienen als wij eerst geld voor u hebben bespaard.

Courtage aankoopmakelaar

Afhankelijk van het pakket, dat het beste bij uw wensen aansluit betaalt u een basisbedrag (€ 400,– of  € 525,–) en separaat een percentage van wat wij van de vraagprijs afkrijgen. Voor elke € 1.000, die wij van de vraagprijs afkrijgen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan courtage. De hele rest van de onderhandelingswinst is voor jou! Krijgen wij met de onderhandeling meer dan €30.000,- van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5% over het verschil. U zult begrijpen, dat wij tot de absolute bodemprijs onderhandelen zonder dat deze onderhandelingen vastlopen.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten (no cure no pay)
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

No cure = No pay Aankoopmakelaar Gouda

Wij hebben reeds veel huizenkopers mogen begeleiden als aankoopmakelaar in Gouda en zijn u ook graag van dienst op ‘no cure no pay’ basis. Geen kleine lettertjes en geen verassingen achteraf! Als er niks van de prijs af gaat, betaalt u bij ons geen courtage en kunt u in dat geval altijd kosteloos afzien van onze dienstverlening.

Woning kopen Gouda

Maar u kan ons wel inschakelen voor de aankoop van dit huis. U kunt dus, ook als er niets van de prijs af gaat, (vaak is een huis enorm populair en moet u boven de vraagprijs bieden) profiteren van de deskundige aankoopbegeleiding en onze ruime ervaring. Wij maken een uitgebreide prijsanalyse van de woning en adviseren over het bod wat u moet uitbrengen, schakelen dan een lokale bouwkundige voor u in, controleren wij de juridische koopovereenkomst op juistheid en staan u met raad en daar ter zijde in het verdere aankoopproces. Ook na de aankoop, van het kiezen van de (goedkoopste) notaris tot het advies hoe om te gaan met verborgen gebreken, die zich later kunnen openbaren staan wij voor u klaar.

Tarief makelaar

Het tarief voor deze aankoopbegeleiding (als er niets van de prijs af gaat) bedraagt € 1.175,– (excl. btw), inclusief een bouwkundige keuring. En er is zelfs een uitgekleed tarief mogelijk van € 725 (excl.btw). Wij hanteren een transparant systeem, waarbij wij te allen tijde tot de laagste koopsom zullen onderhandelen. Ook als de hypotheek uiteindelijk niet doorgaat zullen wij u geen courtage in rekening brengen. De aan ons doorbelaste kosten van de eventuele bouwkundige keuring zullen wel door u betaald moeten worden.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Pakketten inclusief bouwkundige keuring. Niet omdat  het moet maar omdat het kan!

Onze aankoopmakelaar in Gouda is bouwkundig goed onderlegd en heeft veel ervaring in deze regio. Omdat wij het erg belangrijk vinden,  dat u een goede aankoop doet, wordt er op onze kosten een bouwkundige meeloopkeuring uitgevoerd.

Hoe moet ik me opstellen als ik een huis bekijk de 1e keer zelf bekijk?

Verkoopmakelaars zijn slimme verkopers, bij de (2e) afspraak spelen zij in op uw gevoel. Zodra u laten blijken, dat u een huis leuk vindt, laten ze u merken, dat u niet de enige geïnteresseerde bent, waardoor u over het algemeen meer bereid bent te betalen, dan u in eerste instantie van plan was.

Aankoopmakelaar Gouda ervaringen van anderen

Als u nog twijfelt of u een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, dan vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en de voordelen van een specialist aan uw zijde zodat u een goed beeld krijgt van de begeleiding en wat wij voor u kunnen betekenen. Misschien wilt u even naar de ervaringen van anderen kijken?

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO