Aankoopmakelaar Gouda

Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar Gouda

Wij zijn goed op de hoogte in deze regio en zijn gespecialiseerd aankoopmakelaar in Gouda en omstreken. Ons netwerk van verkoopmakelaars is groot en dat werkt in het voordeel van huizenzoekers in de vorm van aanbieding van het nieuwste en leukste woningaanbod en de kunde om de woning aan te kopen vóór deze verkocht is aan een andere kandidaat.

Je hoeft echter niet te besparen op de aankoopprijs van de woning. Reguliere aankoopmakelaars gaan vaak niet tot het uiterste voor jou, omdat toch vaak handje klap is met collega makelaars. Middels onze werkwijze zullen voor jou tot de bodemprijs onderhandelen en stellen ons tarief daar zelf grotendeels van afhankelijk.

 

Kosten aankoopmakelaar in het Goudse

Onderhandelen is een vak, ons vak als aankoopmakelaar. Om dat te bewijzen hanteren wij een resultaatsafhankelijke beloning en gaan wij pas verdienen als nadat wij eerst geld voor jou hebben bespaard…

Afhankelijk van het pakket dat het beste bij jou aansluit betaal je een basisbedrag (€ 400,– of  € 525,–) en separaat een percentage van wat wij van de vraagprijs afkrijgen. Voor elke € 1.000 die wij van de vraagprijs afkrijgen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan courtage. De hele rest van de onderhandelingswinst is voor jou! Krijgen wij met de onderhandeling meer dan €30.000,- van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5% over het verschil. Je zult begrijpen dat wij tot de absolute bodemprijs onderhandelen zonder dat deze onderhandelingen vastlopen.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

No cure = No pay Aankoopmakelaar Gouda

Wij hebben reeds veel huizenkopers mogen begeleiden als  aankoopmakelaar in Gouda en zijn jou ook graag van dienst op No cure= No Pay basis.  Geen kleine lettertjes en geen verassingen achteraf! Als er niks van de prijs af gaat, betaal je bij ons geen courtage en kun in dat geval altijd kosteloos afzien van onze dienstverlening.

Maar je kan ons wel inschakelen voor de aankoop van dit huis. Jij kunt dus, ook als er niets van de prijs af gaat, (vaak is een huis enorm populair en moet je boven de vraagprijs bieden) profiteren van de deskundige aankoopbegeleiding en onze ruime ervaring. Wij maken een uitgebreide prijsanalyse van de woning en adviseren over het bod wat je moet uitbrengen, schakelen dan een lokale bouwkundige voor je in, controleren wij de juridische koopovereenkomst op juistheid en staan jou met raad en daar ter zijde in het verdere aankoopproces. Ook na de aankoop, van het kiezen van de (goedkoopste) notaris tot het advies hoe om te gaan met verborgen gebreken die zich later kunnen openbaren staan wij voor je klaar. Het tarief voor deze aankoopbegeleiding (als er niets van de prijs af gaat) bedraagt € 1.175,– (excl. btw), inclusief een bouwkundige keuring. En er is zelfs een uitgekleed tarief mogelijk van € 725 (excl.btw).

Wij hanteren  transparant systeem, waarbij wij te alle tijden tot de laagste koopsom zullen onderhandelen. Ook als de hypotheek uiteindelijk niet doorgaat  zullen wij jou geen courtage in rekening brengen. De aan ons doorbelaste kosten van de eventuele bouwkundige keuring zullen wel door jou betaald moeten worden.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Pakketten inclusief bouwkundige keuring. Niet omdat  het moet maar omdat het kan!

Onze aankoopmakelaar in Gouda is bouwkundig goed onderlegd en heeft veel ervaring in deze regio. Omdat wij het erg belangrijk dat je een goede aankoop doet wordt er op onze kosten een bouwkundige meeloopkeuring uitgevoerd.

 

Hoe moet ik me opstellen als ik een huis bekijk de 1e keer zelf bekijk?

Verkoopmakelaars zijn slimme verkopers, bij de (2e) afspraak spelen zij in op jouw gevoel. Zodra jij laten blijken dat je een huis leuk vindt, laten ze jou merken dat jij niet de enige geïnteresseerde bent, waardoor je over het algemeen meer bereid bent te betalen dan je in eerste instantie van plan was.

 

Aankoopmakelaar Gouda ervaringen van anderen

Als je nog twijfelt of je een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, dan vertellen wij jou graag meer over onze werkwijze en de voordelen van een specialist aan je zijde zodat je een goed beeld krijgt van de begeleiding en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien wil je even naar de ervaringen van anderen kijken?

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO