Aankoopmakelaar Gouda

Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopbegeleiding huis no cure= no pay

Wij vinden dat het resultaat dat wij voor jou bereiken belangrijk en stellen onze verdiensten daar ook grotendeels van afhankelijk. Dit doet niets af aan de kwaliteit van dienstverlening want wij hebben alleen hoog opgeleide deskundigen met erg veel ervaring in dienst en er zit altijd een gratis bouwkundige keuring inbegrepen in ons pakket. Deze keuringen zijn best duur dus dit bedrag spaar je altijd uit. Wij gaan uiteraard mee met de bezichtigingen en onze aankoopmakelaars uitstekend weten waar ze op moeten letten. Want klopt het wel wat de verkoopmakelaar zegt over erfpachtconstructie en de toestand van de fundering?

 

Kosten aankoopbegeleiding huis als hypotheek toch niet rond komt

Als wij zeggen dat wij een no cure no pay aankoopmakelaar zijn, dan mag jij dat daarvan ook echt verwachten. Dus zelfs als de hypotheek uiteindelijk niet rondkomt en ons werk er feitelijk al op zit, zullen wij alsnog onze nota intrekken als je geen bankofferte krijgt. Je wordt bij ons dus niet geconfronteerd met te betalen kosten als je de woning niet kan betrekken. Als er een bouwkundig ingenieur het huis reeds heeft bezocht zal je alleen wel zijn kosten moeten voldoen. Je hoeft onze nota overigens pas te voldoen bij de het notarieel transport, dat is het moment dat je feitelijk de sleutels verkrijgt.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Tarief aankoopbegeleiding woning

Wij rekenen voor de aankoopbegeleiding geen vaste courtage of een percentage van de koopsom, maar een eerlijke evenredige winstverdeling. Afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt betaal je een vast basisbedrag (€ 400,– of € 525,–) en daarnaast een percentage van wat wij van de gevraagde prijs afkrijgen. Onderhandelen wij heel goed, dan hoef je dus minder voor de woning te betalen en onze verdiensten lopen daarmee gelijk. Eerlijk en transparant.

Voor elke € 10.000 van de gestelde vraagprijs afkrijgen rekenen wij 10% ( € 1000,–) aan provisie. De rest van de onderhandelingswinst is voor jou! Krijgen wij met de onderhandeling meer dan €30.000,- van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wij zullen tot de bodemprijs onderhandelen, uiteraard zonder dat deze onderhandelingen vastlopen.

Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto of op de vakantie. Je moet de regels en de gebruiken kennen en vooral ervaring in vastgoed te hebben. Met het inschakelen van de Bodemprijsaankoopmakelaar schakel je een specialistische no cure= no pay aankoopmakelaar in.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Als er niets van de vraagprijs afgaat, kan ik de woning dan nog wel aankopen?

Wij zijn een aankoopmakelaar No cure= No pay. Geen kleine lettertjes en geen verassingen achteraf! Als er niets van de vraagprijs af gaat, betaal je ook niks! Jij kunt in dat geval altijd kosteloos afzien van het gebruik van onze aankoopbegeleiding. Wij staan jou in dit geval wel graag bij met onze kennis en ervaring bij het kopen van dit huis. Je kunt dus ook als er niets van de prijs af gaat, profiteren van de deskundige aankoopbegeleiding. Wij zorgen dat jij deze woning kan kopen en er niemand anders jou voor is, schakelen een lokale bouwkundige specialist voor je in, controleren het juridische koopcontract en staan jou met raad en daar ter zijde. Van het kiezen van de notaris tot het advies hoe om te gaan met eventuele verborgen gebreken. Het tarief voor deze aankoopbegeleiding woning (als er niets van de prijs af gaat) bedraagt € 1.175,– (excl. btw)en inclusief een bouwkundige keuring.

 

Persoonlijk contact

Dè aankoopmakelaar is altijd bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor zijn klanten! Email, mobiel en Whatsapp. Veelal krijg je een reactie binnen een half uur. Wij hebben een laagdrempelig en ontspannen contact met opdrachtgevers en vinden ons werk leuk!

 

Aankoopmakelaar ervaringen

Als je nog twijfelt of je een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg.
Je kan natuurlijk ook even kijken wat anderen over ons zeggen.

Graag tot ziens!

Wil Jansen

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO