Aankoopmakelaar Dordrecht

Wilt u niet te laat zijn voor uw droomhuis of er later achter komen, dat er gebreken zijn, die u zelf had moeten zien? Samen met ons doet u geen miskoop met standaard 2 deskundigen van de beste aankoopmakelaar in Dordrecht aan uw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

De beste aankoopmakelaar in Dordrecht voor de laagste prijs…

Als u het meest van de vraagprijs af wilt krijgen, neem dan bij voorkeur een deskundige net buiten Dordrecht gevestigd in de arm. Het is namelijk van cruciaal belang een aankoopmakelaar in de arm nemen, die geen relatie heeft met de verkoopmakelaar. Wij zijn als aankoopmakelaar uitstekend op de hoogte van de woningmarkt in de regio Drechtsteden, zonder een directe relatie met andere verkoopmakelaars te hebben. Wij hoeven deze adviseur van de verkoper daarom niet tevreden te houden en kunnen daarom voor u tot de bodemprijs onderhandelen. En alleen als u deze koopsom laag genoeg vindt koopt u de woning aan.

Hoeveel moet ik bieden op een woning?

Als aankoopmakelaar in Dordrecht en omstreken kan ik verklappen, dat dit bij gewilde huizen onder andere afhangt van het moment, dat u een bieding doet. Staat de woning nog niet op Funda dan kunnen wij vaak in onderhandeling treden met de verkoopmakelaar en hoeft u doorgaans minder te betalen dan dat dit middels een inschrijvingsprocedure zal verlopen. U zal dan namelijk direct het achterste van uw tong moeten laten zien en de verkopers zien de hoeveelheid animo voor hun huis waardoor de prijs wordt opgedreven.  Wij zullen u informeren over de waarde van uw droomhuis en het bedrag dat geboden moet worden, zodat u niet meer betaalt dan absoluut noodzakelijk is.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Waarom worden huizen soms direct ‘verkocht onder voorbehoud’ aangeboden op Funda?

Soms worden woningen verkocht, voordat deze bekend zijn bij het grote publiek. Het netwerk van de  aankoopmakelaar in Dordrecht is hierbij vaak de oorzaak. LinkedIn groepjes van aankoopmakelaars bijvoorbeeld, met de voorinformatie dat een bepaalde woning  te koop komt, geeft ons deze essentiële voorsprong.

Maak ik kosten als ik het huis niet koop of als de financiering niet rondkomt?

Wij hebben veel tijd in u gestoken en onze taak zit er grotendeels op als de koopovereenkomst door u ondertekend is. Maar krijgt u uiteindelijk de hypotheek niet rond, wat helaas nog wel eens voorkomt, dan zullen wij onze nota intrekken en wordt u niet met vervelende kosten geconfronteerd. Wij werken ècht op basis van No cure No pay, waarbij u de uiteindelijke factuur pas bij de notaris hoeft te voldoen. Dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten! Wist u dat zij ons een gemiddeld rapportcijfer geven van 9,3?

aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar tarieven afhankelijk van onze prestatie

Wij rekenen voor het gehele aankoopproces geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs zoals veel makelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling. Afhankelijk van het pakket, dat u bij ons afneemt betaalt u een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of  pakket 2 € 525,–) plus een percentage van wat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen. Op deze manier gaan wij pas verdienen als wij meetbare resultaten voor u hebben behaald. Voor elke € 1.000, die wij van de vraagprijs afhalen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt u toe. Krijgen wij in de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wij zullen uiteraard professioneel tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze vastlopen. Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto. U dient de gebruiken en de regels te kennen en vooral veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om het beste resultaat te behalen.

Rekenvoorbeeld makelaars courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Persoonlijk contact met aankoopmakelaar

De Bodemprijs aankoopmakelaar is goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor haar klanten. Email, mobiel en vaak Whatsapp laat zich niet beperken tot kantoortijden. Veelal volgt er een reactie binnen een half uur. Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met klanten, vinden ons werk en de omgang met mensen erg leuk en dat merk u.

Ervaringen aankoopmakelaar Dordrecht

Denkt u eraan een aankoopmakelaar in de arm te nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg. Laten we eens gezellig een kopje koffie drinken en ik overtuig u misschien van mijn meerwaarde. Wij krijgen een gemiddelde klantwaardering van 9,3/10* en daar zijn wij trots op!

Graag tot ziens!

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

VBO makelaar Rotterdam