Aankoopmakelaar Den Haag

Wilt u niet te laat zijn voor uw droomhuis of er later achter komen, dat er gebreken zijn die u zelf had moeten zien? Samen met ons doet u geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan uw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

Aankoopmakelaar Den Haag
Aankoopmakelaar Den Haag

Beste aankoopmakelaar Den Haag, maar elders kantoorhoudend?!

Bereik simpel en vrijblijvend de laagste koopprijs met onze aankoopmakelaar. Deze is zeer goed op de hoogte van de woningmarkt in de gemeente Den Haag, omdat hij een aantal jaren gespecialiseerd aankoopmakelaar in de regio Den Haag is geweest. Bodemprijs Aankoopmakelaar houdt geen kantoor in Den Haag; wat hem een voorsprong geeft op andere aankoopmakelaars! Graag licht ik dit even toe.

Makelaars met een vaste courtage of gevestigd in de regio zouden u namelijk wel eens duur kunnen komen te staan, want het is toch vaak handje klap met collega makelaars. De keer erop is het namelijk weer net andersom en deze collega’s houden elkaar graag tevreden. Dit terwijl zij juist hun beste zouden moeten doen voor u. Wij hebben geen belang om te verkoopmakelaars tevreden te houden, zullen voor jou tot de bodemprijs onderhandelen met de inzet van ons aanwezige netwerk.

Aankoopmakelaar Den Haag No cure No pay

Wij hebben reeds veel kopers mogen bijstaan als aankoopmakelaar in de regio en zijn u ook graag van dienst op basis van No cure No Pay. Daarbij hanteren wij een transparant systeem, waarbij wij te allen tijde tot de laagste koopsom voor u onderhandelen. En ook al zit ons werk erop en gaat de financiering uiteindelijk niet door, dan zullen wij u geen courtage in rekening brengen. Alleen de doorbelaste kosten van de eventuele bouwkundige keuring zullen door u betaald moeten worden, mocht de hypotheek onverhoopt niet doorgaan.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Wat moet u doen als er (verborgen) gebreken aan het licht komen?

Onze Aankoopmakelaar is bouwtechnisch prima onderlegd en heeft veel werkervaring in de regio. Omdat wij het echter zeer belangrijk vinden de kans, dat u een miskoop begaat tot een minimum te beperken wordt er op onze kosten een bouwkundige inspectie uitgevoerd. Dit is onderdeel van onze dienstverlening en deze meeloopkeuring wordt veelal pas na de onderhandeling uitgevoerd. Dit omdat deze timing het onderhandelingsresultaat vaak ten goede komt en u 3 dagen wettelijke bedenktijd heeft waarin de koop ontbonden kan worden (zonder opgave van reden), mocht dit toch niet de gewenst uitkomst hebben.

Hoe moet ik mij opstellen als ik een woning bezichtig?

Verkoopmakelaars zijn handige verkopers, bij de (2e) bezichtiging spelen zij in op uw gevoel. Zodra u een huis leuk vindt, laten ze u merken, dat u niet de enige geïnteresseerde bent, waardoor u over het algemeen bereid bent meer te betalen, dan u eigenlijk van plan was. Het is daarom zaak om niet te enthousiast te doen, maar ook de woning niet af te kraken. ‘’U bekijkt een aantal woningen” en zegt uiteraard niks over wanneer u de woning zou willen betrekken! Als u uzelf zo opstelt kunnen wij voor u het onderste uit de pan halen en kunnen wij doen waar we goed in zijn, onderhandelen tot de bodemprijs! Dit met onze eerlijke onderbouwde mening en persoonlijke deskundige begeleiding van begin tot eind.

Aankoopmakelaar Den Haag

Makelaars tarieven afhankelijk van de prestatie

Wij rekenen voor de gehele aankoopbegeleiding geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs zoals veel aankoopmakelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling. Afhankelijk van het pakket, dat u bij ons afneemt betaalt u een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of pakket 2 € 525,–) plus een percentage van wat wij van de laatste vraagprijs afkrijgen. Op deze manier gaan wij pas verdienen als wij meetbare resultaten hebben behaald.

Onderhandelen makelaar

Voor elke € 1.000 die wij van de vraagprijs afhalen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan een prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt aan u toe. Krijgen wij in de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wij zullen uiteraard professioneel tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze dreigen vast te lopen. Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto of een wasmachine. U dient de gebruiken en de regels te kennen en veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om de beste resultaten te behalen.

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Aankoopmakelaar Den Haag ervaringen

De Bodemprijs aankoopmakelaar in Den Haag is goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor, die altijd klaar staat voor haar klanten. Email, mobiel en vaak Whatsapp laat zich niet beperken tot de kantoortijden. Veelal volgt er een reactie binnen een half uur. Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met klanten, vinden ons werk en de omgang met mensen erg leuk en dat is te merken!

Als u nog twijfelt of u een aankoopmakelaar in Den Haag in de arm wilt nemen, dan vertellen wij u graag meer over onze dienstverlening, zodat u een goed beeld krijgt van de dienstverlening. U kan uiteraard ook even kijken wat anderen over ons zeggen. Gemiddeld krijgen wij een klantbeoordeling van 9.3/10*

Makelaars tarieven

Wij rekenen voor het gehele aankoopproces geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs zoals veel makelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling. Afhankelijk van het pakket, dat u bij afneemt betaalt u een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of pakket 2 € 525,–) plus een percentage van wat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen. Op deze manier gaan wij pas verdienen als wij meetbare resultaten voor u hebben behaald. Voor elke € 1.000, die wij van de vraagprijs afhalen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt u toe. Krijgen wij in de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wij zullen uiteraard professioneel tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze vastlopen. Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto. U dient de gebruiken en de regels te kennen en vooral veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om het beste resultaat te behalen.

Contact met de Bodemprijs Aankoopmakelaar

De Bodemprijsaankoopmakelaar Den Haag is goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor, die altijd klaar staat voor haar klanten. Email, mobiel en vaak Whatsapp laat zich niet beperken tot kantoortijden. Veelal volgt er een reactie binnen een half uur. Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met klanten, vinden ons werk en de omgang met mensen erg leuk en dat merk u!

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

VBO makelaar Den Haag