Aankoopmakelaar Delft

Wilt u niet te laat zijn voor uw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn, die u zelf had moeten zien?
Samen met ons doet u geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan uw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar Delft No cure No pay

Wij hebben reeds veel woningbezitters mogen bijstaan als aankoopmakelaar. We zijn ook graag u van dienst op basis van no cure no pay servicegarantie. Wij hanteren een transparant systeem, waarbij wij ten alle tijde tot de laagste koopprijs voor u onderhandelen. En ook al zit ons werk erop en gaat de financiering uiteindelijk niet door, dan zullen wij u geen courtage in rekening brengen. Alleen de aan ons doorbelaste kosten van de eventuele bouwinspectie zullen door u voldaan moeten worden, mocht de hypotheek onverhoopt niet doorgaan.

 

Beste aankoopmakelaar omdat deze elders kantoorhoudend?!

Bereik simpel en vrijblijvend de laagste koopprijs met onze aankoopmakelaar. Deze is zeer goed op de hoogte van in deze gemeente omdat hij een aantal jaren gespecialiseerd makelaar in de regio Delft is geweest, maar houdt er thans geen kantoor wat hem een voorsprong geeft op andere aankoopmakelaars! Graag licht ik dit even aan jou toe.

Makelaars met een vaste courtage of gevestigd in deze regio zouden je namelijk wel eens duur kunnen komen te staan want het is toch vaak handje klap met collega’s. De keer erop is het misschien weer net andersom en deze collega’s houden elkaar graag tevreden. Dit terwijl zij juist hun beste zouden moeten doen voor jou als koper en klant. Wij hebben geen belang om te verkoopmakelaars tevreden te houden, zullen voor jou tot de absolute bodemprijs onderhandelen met de inzet van ons aanwezige netwerk.

 

Wat moet jij doen als er gebreken aan het licht komen?

Onze aankoopmakelaar in Delft is bouwtechnisch prima onderlegd en heeft veel werkervaring in de regio. Omdat wij het echter zeer belangrijk vinden de kans dat je een miskoop doet tot een minimum te beperken wordt er op onze kosten altijd een bouwkundige inspectie gedaan. Dit is onderdeel van onze serviceverlening en deze meeloopkeuring wordt veelal pas NA de onderhandeling en uiteindelijke koop uitgevoerd. Dit omdat deze timing het onderhandelingsresultaat ten goede komt en je 3 dagen wettelijke bedenktijd hebt waarin de koop eventueel ontbonden kan worden, mocht dit toch niet tot de gewenst gewenst uitkomst leiden.

Bodemprijs Aankoopmakelaar Voordelen

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Hoe moet ik mij opstellen als ik een huis bekijk?

Verkoopmakelaars zijn handige verkopers, bij de tweede bezichtiging spelen zij in op uw gevoel. Zodra u een woning leuk vindt, laten ze u merken, dat u niet de enige bent, waardoor u over het algemeen bereid bent meer te betalen, dan u van plan was. Het is daarom zaak om u niet te enthousiast op te stellen, maar ook de woning niet af te kraken. ‘’U bekijkt een aantal huizen” en zegt uiteraard niks over, wanneer u de woning in zou willen! Als u uwzelf op deze manier opstelt kunnen wij voor u het onderste uit de pan halen en kunnen wij doen waar wij goed in zijn, onderhandelen tot de absolute bodemprijs! Dit met onze eerlijke mening en persoonlijke deskundige begeleiding van A tot Z.

Tarieven aankoopmakelaar afhankelijk van de geleverde prestatie

Wij rekenen voor de gehele aankooptraject geen vast tarief of percentage van de koopprijs zoals veel andere aankoopmakelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling. Afhankelijk van het pakket, dat u afneemt betaalt u een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of pakket 2 € 525,–) + een percentage van wat wij van deze vraagprijs afkrijgen. Op deze manier gaan verdienen als wij meetbare resultaten hebben behaald.

Aankoopmakelaar tarieven Delft

Voor elke € 10.000 die wij van de vraagprijs afhalen rekenen wij 10% ( € 1.000,–) als prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt aan uzelf toe. Krijgen wij in deze onderhandelingen meer dan €30.000,– van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat niveau naar 5%. Wij zullen uiteraard professioneel tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze dreigen vast te lopen. Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op een auto of een wasmachine. U dient de regels en gebruiken te kennen en veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om de beste resultaten te kunnen behalen.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Persoonlijk contact

De Bodemprijs aankoopmakelaar in Delft is goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor onze klanten. Email, mobiel en vaak Whatsapp laat zich niet beperken tot de reguliere kantoortijden. Meestal volgt er een reactie binnen een half uur. Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met opdrachtgevers, vinden ons werk en de omgang met mensen leuk en dat merk u!

Als u nog twijfelt of u een aankoopmakelaar in Delft in de arm wilt nemen, dan vertellen wij u graag meer over onze pakketten. Op die manier krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening. U kan uiteraard ook even kijken wat anderen over ons te zeggen hebben. Gemiddeld krijgen wij een klantwaardering van 9.3/10*

Bodemprijs Aankoopmakelaar Delft ervaringen

Als u nog twijfelt of u een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg. U kan natuurlijk ook even kijken wat anderen over ons zeggen.

 

VBO Makelaar Rotterdam