Aankoopmakelaar Amsterdam

Werk met een professionele, slagvaardige expert die jouw belangen prioriteert

Bent u op zoek naar een woning in de hoofdstad? Duizelt het actuele woningaanbod u een beetje? En wilt u graag goed beslagen ten ijs komen tijdens de bezichtiging én de onderhandelingen met de verkopende makelaar? Dan heeft u waarschijnlijk de termen ‘aankoopmakelaar Amsterdam’ en ‘makelaar Amsterdam’ gegoogeld, omdat u de begeleiding van een expert geen overbodige luxe vindt. Maar welke specialist heeft de nodige ervaring en stelt jouw belangen écht voorop?

Amsterdam
Amsterdam

‘Beste aankoopmakelaar Amsterdam’… is daarbuiten gevestigd!

Onze aankoopmakelaar heeft 20+ jaar ervaring in het vak. Hij stelt een goede begeleiding en een persoonlijke aanpak voorop. Bij ons is er geen sprake van belangenverstrengeling, omdat wij de verkoopmakelaar niet tevreden hoeven te houden. Juist omdat we buiten de hoofdstad gevestigd zijn, spelen wij geen handjeklap met collega-makelaars (een situatie, die u soms tegenkomt bij kantoren, die wél in dezelfde stad zitten, omdat de rollen de volgende keer omgedraaid zijn).

Bij Bodemprijs Aankoopmakelaar zijn we er voor u. Wij onderhandelen tot de bodemprijs. Daarbij zetten we ons grote netwerk graag voor u in!

Makelaar Amsterdam: alléén betalen bij succes

Zit ons werk er grotendeels op, maar gaat de hypotheek toch niet door? Dan brengen we niets in rekening, behalve de kosten van een eventuele bouwkundige keuring. Wij werken namelijk op een basis van ‘no cure, no pay’. En u kunt ervan op aan, dat we bij het onderhandelen van de laagste koopsom een eerlijke, persoonlijke, transparante aanpak hanteren.

Aankoopmakelaar Amsterdam: wat zijn de voordelen van een samenwerking met ons?

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze;
  • Geen resultaat = geen kosten;
  • Uitstekende kennis van en ervaring met de woningmarkt;
  • Begeleiding bij het uitbrengen van een reëel taxatierapport;
  • Totale juridische begeleiding;
  • Gratis bouwkundige inspectie die (verborgen) gebreken aantoont;
  • Tijdwinst en minder stress;
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppelingen tijdens het proces;
  • 24/7 bereikbaar en actief;
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen.
Trulli

Makelaar in Amsterdam: betalen op basis van prestaties

Wij hanteren geen vast tarief of een vast percentage van de aankoopprijs. In onze visie is het namelijk eerlijker om te werken met een zogenaamde winstverdeling. Zo verdienen wij pas wanneer we meetbare resultaten voor u hebben behaald!

Bij ons betaalt u een basisbedrag (400 euro bij pakket 1 en 525 euro bij pakket 2) plus een percentage van het bedrag waarmee wij de gestelde vraagprijs naar beneden halen.

Voor elke 1.000 euro die we van de vraagprijs afhalen, betaalt u een prestatietarief van 10%. Krijgen we de vraagprijs meer dan 30.000 euro omlaag? Dan geldt er vanaf dat bedrag een prestatietarief van 5%.

Werken met een ervaren makelaar die de Amsterdamse woningmarkt kent?

Neem gerust contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.