Aankoopbegeleiding woning

Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Direct contact

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar eigen huis no cure= no pay

Wij vinden het belangrijk dat wij resultaten voor jou bereiken en stellen onze verdiensten daar dan ook grotendeels van afhankelijk. Dit doet niets af aan de kwaliteit van dienstverlening want wij hebben hoog opgeleide deskundigen met veel ervaring in dienst en er zit altijd een gratis bouwkundige inspectie inbegrepen in onze pakketen. Deze keuringen zijn duur dus dit bedrag spaar je altijd uit. Wij gaan uiteraard mee met de bezichtiging en onze aankoopmakelaars weten uitstekend weten waar ze op moeten letten. Want klopt het wel wat de verkoopmakelaar zegt over erfpachtsituatie en de toestand van de fundering?

 

Kosten Aankoopmakelaar eigen woning als de hypotheek niet rond komt

Wij zijn een No cure No pay aankoopmakelaar zijn, dus dat mag jij daarvan ook echt verwachten. Zelfs als de hypotheek uiteindelijk niet rondkomt en ons werk er opzit zullen wij alsnog onze courtagenota intrekken als je geen bankofferte verkrijgt. Je wordt bij ons dus nimmer geconfronteerd met kosten als je het huis niet echt koopt. Als er een bouwkundig ingenieur de woning reeds heeft bezocht zal je alleen wel deze kosten moeten voldoen. Je hoeft onze provisie overigens pas te voldoen bij de het notarieel transport, dat is het moment dat je de sleutels verkrijgt bij de notaris.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport
  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Tarief aankoopmakelaar eigen huis

Wij rekenen voor de aankoophulp geen vaste provisie of een vast percentage van de koopsom, maar een eerlijke en evenredige winstverdeling. Afhankelijk van het pakket (3 stuks) dat je bij ons afneemt betaal je een vast bedrag (€400,– of €525,–) en daarnaast een klein percentage van wat wij van de gevraagde prijs afkrijgen.

Onderhandelen wij heel goed, dan hoef je minder voor je droomhuis te betalen en onze verdiensten lopen daarmee evenredig. Eerlijk en transparant zeggen anderen. Voor elke € 10.000 van de vraagprijs afkrijgen rekenen wij 10% ( € 1000,–) aan courtage. De rest van de onderhandelingswinst komt jou toe! Krijgen wij met deze onderhandeling meer dan €30.000,- van de vraagprijs af, dan daalt onze prestatietarief vanaf dat niveau naar 5%. Wij zullen tot de bodemprijs onderhandelen, uiteraard zonder dat deze onderhandelingen vastlopen.

Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op een auto of op de vakantie. Je moet de regels en de gebruiken goed kennen en vooral veel ervaring in vastgoed hebben. Met het inschakelen van De Bodemprijsaankoopmakelaar schakel je een specialistische No cure= No pay aankoopmakelaar in.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopmakelaar eigen huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen€170.000,-
Onderhandelings resultaat€19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-)€1.900,-
Vaste kosten€525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Als er niets van de vraagprijs afgaat, kan ik de woning dan nog wel aankopen?

Wij zijn moderne een aankoopmakelaar No cure= No pay. Geen kleine lettertjes en ook geen verassingen achteraf! Als er niets van de gestelde vraagprijs af gaat, betaal je ook niks! Jij kunt in dat geval altijd kosteloos afzien van het gebruik van onze aankoophulp. Wij staan jou in dit geval wel graag bij met onze kennis en ervaring bij het kopen van deze woning. Je kunt dus ook als er niets van de prijs afgaat, profiteren van deze deskundige aankoopbegeleiding. Wij zorgen dat jij dit huis kan kopen en er niemand anders jou voor is, schakelen een lokale bouwkundige inspecteur voor je in, controleren het juridische koopcontract op juistheid en staan jou met raad en daar ter zijde. Van het kiezen van de goedkoopste notaris tot het advies hoe om te gaan met eventuele, naderhand tot uiting gekomen, verborgen gebreken. Het tarief voor deze aankoopbegeleiding aankoopmakelaar eigen woning (als er niets van de vraagprijs af gaat) bedraagt € 1.175,– (excl. btw) en is inclusief een bouwkundige inspectie.

 

Persoonlijk contact

Dè aankoopmakelaar is altijd bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor zijn klanten! Email, mobiel en Whatsapp. Veelal krijg je een reactie binnen een half uur. Wij hebben een laagdrempelig en ontspannen contact met opdrachtgevers en vinden ons werk leuk!

 

Aankoopmakelaar ervaringen

Als je nog twijfelt of je een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg.
Je kan natuurlijk ook even kijken wat anderen over ons zeggen.

Graag tot ziens!

Wil Jansen

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO