Aankoopadvies woning

Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien? Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

Betrokken, slagvaardig en professioneel

Ontdek de bodemprijs

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopadvies woning No cure No pay

Wij vinden dat het resultaat dat wij voor jou bereiken erg belangrijk en stellen onze verdiensten daar daarom grotendeels van afhankelijk. Dit doet niets af aan de kwaliteit van dienstverlening want wij hebben alleen hoog opgeleide deskundigen met veel ervaring werken en er zit altijd een gratis bouwkundige keuring inbegrepen in ons tarief. Deze keuringen zijn best prijzig dus dit bedrag spaar je uit. Wij gaan uiteraard mee met de bezichtigingen en onze aankoopmakelaars precies weten waar ze op moeten letten. Want klopt het wel wat de verkoopmakelaar zegt over erfpacht en de toestand van de funderingsconstructie?

 

Kosten aankoopadvies huis als hypotheek niet rond komt

Het netwerk van de aankoopmakelaar in Rotterdam is hierbij van cruciaal belang. De LinkedIn groepjes van makelaars bijvoorbeeld met de voorinformatie dat een gewild huis te koop komt geeft aankoopmakelaars deze essentiële voorsprong. Veelal worden woningen verkocht, voordat deze bekend zijn bij het grote publiek en direct ‘verkocht onder voorbehoud’ getoond op Funda.nl.

Als wij zeggen dat wij een no cure no pay aankoopmakelaar zijn, dan mag jij dat daarvan ook verwachten. Dus zelfs als de hypotheek uiteindelijk niet doorgaat en ons werk er feitelijk op zit, zullen wij alsnog onze nota intrekken. Je wordt bij ons dus niet geconfronteerd met kosten als je de woning niet kan aankopen. Als er een bouwkundig inspecteur de woning reeds heeft opgenomen zal je alleen wel deze kosten moeten voldoen. Je hoeft onze courtagenota overigens pas te voldoen bij de notaris, dus op het moment dat je feitelijk de sleutels verkrijgt.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

  • Bodemprijsgarantie met transparante werkwijze
  • Totale juridische begeleiding
  • Geen resultaat= geen kosten
  • Gratis bouwkundige inspectie welke (verborgen) gebreken aantoont
  • Begeleiding uitbrengen reëel taxatierapport

  • Uitstekende kennis en ervaring woningmarkt
  • Veel persoonlijk contact en terugkoppeling tijdens het proces
  • Tijdwinst en minder stress
  • Geen woningverkoop, dus geen dubbele belangen
  • 24/7 bereikbaar en actief

Tarief Aankoopadvies woning

Wij rekenen voor de aankoopbegeleiding geen vast tarief of een percentage van de aankoopprijs, maar een evenredige winstverdeling. Afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt betaal je een basisbedrag (€ 400,– of € 525,–) en daarnaast een percentage van wat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen.

Onderhandelen wij heel goed, dan hoef je logischerwijs minder voor de woning te betalen en onze verdiensten lopen daarmee in lijn. Eerlijk en transparant. Voor elke € 1.000 van de gestelde vraagprijs afkrijgen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan provisie. De rest van de onderhandelingswinst is voor jou! Krijgen wij met de onderhandeling meer dan €30.000,- van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf hier naar 5%. Wij zullen tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze onderhandelingen vastlopen.

Onderhandelen over een huis is heel anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto of op de markt. Je moet de regels en de gebruiken kennen en vooral veel ervaring in het vastgoed te hebben. Met het inschakelen van de Bodemprijsaankoopmakelaar schakel je een specialistische No cure= No pay aankoopmakelaar in op het gebied van kopersbegeleiding.

aankoopmakelaar Rotterdam

Rekenvoorbeeld courtage Aankoopadvies huis

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

Aankoop makelaar vergelijkenGemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning€189.000,-
Koopsom na onderhandelingen €170.000,-
Onderhandelings resultaat €19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-) €1.900,-
Vaste kosten €525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW)€2.425,-

Als er niets van de vraagprijs afgaat, kan ik de woning dan nog wel aankopen?

Wij zijn een adviseur no cure no pay. Geen kleine lettertjes en geen verassingen achteraf! Als er niets van de prijs af gaat, betaal je bij ons ook niks! Jij kunt in dat geval altijd kosteloos afzien van het gebruik van onze dienstverlening. Wij staan jou in dit geval wel graag bij met onze kennis en ervaring bij het kopen van deze woning. Je kunt dus ook als er niets van de prijs af gaat, profiteren van de deskundige aankoopbegeleiding van de Bodemprijsaankoopmakelaar. Wij zorgen dat jij deze woning kan kopen en er niemand anders jou voor is, schakelen een lokale bouwkundige inspecteur voor je in, controleren het juridische koopcontract en staan jou met raad en daar ter zijde. Van het kiezen van de notaris tot het advies hoe om te gaan met eventuele verborgen gebreken naderhand. Het tarief voor deze aankoopadvies huis (als er niets van de prijs af gaat) bedraagt € 1.175,– (excl. btw) en inclusief een bouwkundige inspectie.

 

Persoonlijk contact

Dè aankoopmakelaar is altijd bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor zijn klanten! Email, mobiel en Whatsapp. Veelal krijg je een reactie binnen een half uur. Wij hebben een laagdrempelig en ontspannen contact met opdrachtgevers en vinden ons werk leuk!

 

Aankoopmakelaar ervaringen

Als je nog twijfelt of je een aankoopmakelaar in de arm wilt nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg.
Je kan natuurlijk ook even kijken wat anderen over ons zeggen.

Graag tot ziens!

Wil Jansen

Ontdek de bodemprijs Meer informatie

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO