Aanbieding – 255 euro korting op pakket 2 of 500 euro korting op pakket 1

Je hebt een flyer gekregen welke jou een directe korting geeft van 255 euro op het geldende tarief van pakket 2 of zelfs een directe korting geeft van 500 euro op het geldende tarief van pakket 1. Als je jouw gegevens achterlaat dan krijg je vrijblijvend meer informatie over onze aankoopservice en leg je jouw korting vast.

aankoopmakelaar Rotterdam
aankoopmakelaar Rotterdam
    Met een aankoopmakelaar krijg jij aanzienlijk meer van de vraagprijs af en heb je een grotere kans om je droomhuis wel te kunnen kopen.Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met jouw gegevens om.

    “Wil Jansen verstaat zijn vak als aankoopmakelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën. Is heel goed in staat om tijdens het aankoopproces de verschillende scenario’s te schetsen en daarbij de verschillende consequenties weer te geven. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houd je als klant goed op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de koop. Geeft je het vertrouwen dat je toekomst in goede handen is.”

    – Wandena Dharmlal [Jurist, Rotterdam, 32 jaar]